22.7.12

life quotes

maria s|
Salam ramadan semua,diharap semua baik saja2,masuk hari ni da hari ke-3 puasa,moga ada penambahan amal ibadah kita tiap hari,rajin update status twitter ngan fb boleh jer,tapi perlu rajin jugak update amal ibadah pada Nya.... moga hadir nya pada tahun ini beri 1001  makna buat diri..... dan yang pertama sekali,perjuangan kita untuk melawan HATI.....

InsyaAllah moga Allah mudahkan bagi kita untuk mengharungi perjuangan sepanjang sebulan berpuasa.... dan moga ia akan menjadi titik tolak perubahan untuk bulan-bulan seterusnya,yang penting kena ajar hati untuk istiqamah.... panjang berjela mukadimah kita ea...hehe..

actually,kinda excited nak share something dari islamic quotes......
rase inspired bila baca quotes ni.....yup mungkin lepas ni boleh tulis quotes ni besar2 kat sticky note,then stick on the board,xpon tampal atas meja study....btw don't feel giv up to pray ok,jangan pernah putus asa dan rase penat,Allah maha mendengar..berbaik sangka la dengan Nya..
Renungan bersama...
ingatla,yang sebenar benar ujian dalam kehidupan kita ni
waktu kita 'SENANG'..
waktu kita senang kita jauh dari Nya,dan itu la ujian terbesar buat diri..

SHARING IS CARING