10.8.11

WOWWW,MENARIK,TERTARIK......

maria s| |
Salam Ramadhan buat semua,petang ni sempat lagi kot post entry....hehehehe......ni nak citer effect khas dari Ps,wowwwww,memang menarik dan tertarik la perhatian aku la bila siap gambar yang satu ni....

klik untuk tumbesaran yang cepat
cer korang tengok botul-botul kek gambar kat atas nii....ado x korang nampak perbezaan....nampak kan...
hepinya aku sebab,sementara nak tunggu DSLR nikon tu jatuh dari langit....hah ada ker nak jatuh dari langit....ngeee....sambil nak tunggu beli DSLR n belajar adjust 'shutter speed' segala bagai.....hah ak guna teknik Ps dulu....cer tengok teknik kt fokuskan pada image tersebut,manakala background akan jadi blurr.... nampak la ckit kan gambar tu ala2 mcm diambil menggunakan DSLR......kuang...kuang...Ps i lap u so much la.......xsia perkenalan kita ea...muahahahaha....
p/s: okeh setakat ini saje entry kali ni,xmau karang panjang2,t melalut yang banyak......bila la nak dapat pegang DSLR sendiri heh..hahaha.nak blaja jgak ilmu photography ni....angan2 dulu ea,2 jer mampu skrang..nak beli belum cukop ag la wit heh..k la bubye...assalamualaikum...

SHARING IS CARING