11.3.13

Pesta Buku 1 Malaysia 2013

maria s|
Salam,ohhh hari ni sy mimpi untuk membuat sedikit contengan di blog .....terasa sayang pulak kat blog, dibiar jer besawang selalu...diri sendiri jer yg tahu betapa susah usaha pembikinan blog.....eh... ok tak mahu melalut panjang berjela, juz nak kongsi pengalaman pertama pergi pesta buku..
serius seronok even kaki bagai nak tercabut...

seterusnya macam biasa biar gambar-gambar saja  menjadi penyambung Cerita...heee

perut masing-masing mintak di isi,serius kebuluran waktu ni



memandangkan selera xseperti orang lain,hanya mampu telan ini saja.....*geng xpandai makan ayam..mereka kata sy RUGI
lunch hour di taja khas oleh cik syikin.....kami suka... :)
masuk-masuk PWTC tudiaaaa...stuck kat booth telaga biru....
hohoho..buntang mata tengok buku,xtahu nak pilih mna satu
bertiga-harap bersama juga sampai sorga..amin...<3
takde org ni la keje nya.....

moga ada kesemptan lagi untuk kt bertiga pergi ke pesta buku lagi selepas ni...sayang korang...lillahitaala

harap dapat pergi lagi pesta buku lepas ni, hlovate jadi sasaran seterusnya ....jatuh cinta dengan bahasa-bahasa jiwa.....macam da jatuh cinta dengan penulisan pun ada.....setakat tulis diari, mampu la...hee

p/s: da masuk week 6 untuk intern, what u feel?? better or worst??..
alhamdulillah mereka semua baik-baik, banyak beri tunjuk ajar, 
cuma gue yang kena put effort  sikit untuk ringankan mulut bertanya,
banyak lagi perkara yang perlu belajar, kena list down hari ni nak belajar ape?
sekarang "sakan" betul jari ni cari bahan bacaan untuk self reflection, tak salah, by the way wont be 'sakan sangat' like now after this... its time 2 be serious..coz we've a work to start to do...*report, 3 month left, note that!!

SHARING IS CARING