29.1.13

selamat pengantin baru Bep. Barakallah

maria s|
Salam..fuhhh, berhabukk... da 3 hari otak ligat memikirkan entry ape yang mahu ditaip..aaaa nampak pemalasnya nak update blog, jelajah blog hari-hari gamak nya..

Tak da angin tak da ribut, tetiba nak taip entry pasal kahwin...haa aku kah???
x heh, jodoh kawan aku sampai dulu. Tetiba timbul persoalan dalam benak kepala.
what are you feeling ??? hahaha serius aku jawab tulus dari hati, ak tumpang gembira, sumpah tak tipu......tengok member aku yang giler2 ni lagi la hepi, muka photogenik betul..

kenapa tak rasa pulak macam sesetengah individu punya feeling yang agak tertekan, sedih, sayu, pengsan tengok kawan kahwin dulu...eh? *tersedak mak...
umur 24, 25 ni cantik sangat la kalau kahwin,
tapi kena ingat jodoh kan ditangan Allah.. Dia akan gerakan dua hati jika 2 hati itu betul-betul bersedia untuk pikul tanggungjawab n bersatu..tak gitu..*smile until reach the ears like big grins:D
k otak da mula tepu untuk tulis panjang-panjang,hehe..
ok lets pic talk ...
special untuk bep... cc:photgrapher adilah hamzah   

da macam retis masing-masing, muka macam berkurun lama tak nampak kamera..eheh

with our super lovey dovey bride..... subhanaAllah cantik,mcm bidadari..<3
tinggal kenangan, lepas ni bila la dapat jumpa lagi..sob..sob












dalam kalangan kawan-kawan, ini la kenduri kawen pertama yang aku turun padang...kalau nak diikutkan rakan-rakan sekolah sorang pun tak da lagi.... eh....

da tu semenjak pulang ke rumah ni kepelikan+kehairanan pula dengan abah, kata nya tak caya umur aku da masuk 24.. (lebih kurang gini dialognya)
abah: ha umur da 24 ker kakak, ibu kalau umur sedang-sedang kakak ni dulu da ada   anak 3...*tersedak gue..
aku  : kakak ada anak jugak la,2 lagi.. ha anak tekak, anak mata....hehe
tak pernah-pernah pulak abah ni nak isu kan topik ni, haha...

da mula la peringkat umur soalan cepu emas nak keluar....
nasib baik jenis aku tak kalut sangat pasal ni..
silap-silap nanti aku kata macam ni,
abah je la yang cari untuk kakak.. *pengsan
p/s: such a beautiful wedding, barakalahu fiq.... i'm happy for you bep...
      tenkiu untuk kek yang sangat sedap,hihi
      semoga dapat bina keluarga yang comel dan kekal sampai ke syurga
      doakan kitaorang yang bujang ni bertemu jodoh yang baik jugak yer..hehe
      cukup sekadar perkongsian gambar-gambar kenangan yang dikongsikan disini...
      even kita hanya rapat seketika, tapi kalian semua telah menjadi sebahagian dari
      hidupku..

SHARING IS CARING