25.7.12

ada Mu- Najwa Latif

maria s|
Salam Ramadan semua,kali ni update lagi entry,terjumpa lagu Najwa Latif yang baru,islamic version n tributes for this special month.... aku rase jatuh hati dengan lirik lagu ni nak part ni " walau penuh dengan cabaran ku tahu ku ada Mu tuhan ".....

n lagu satu part "walau ku jatuh ku bangkit kerna Mu"..... nice n brilliant song,akak bagi 5 bintang dik uiii....hehehe okeh aku sertakan lirik dan video serta link untuk download MP3 kat bawah,hope korang enjoy....



Lirik Lagu AdaMU Najwa Latif

AdaMU
Merenung ke luar jendela
Melihat kebesaranNya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniaNya di dunia
Kau berikan ku kekuatan
Untuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan
Kerna Kau yang satu
Yang setia bersamaku
Di kala ku jatuh ku bangkit kerna Mu
Ku tahu ku adaMu di sisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu
Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu

Lagu:Najwa Latif (NAR Publishing SDN BHD)
Lirik:Ika Latif (NAR Publishing SDN BHD)
Laman Sosial Najwa Latif

link mp3 download KLIK  SINI

P/S: Baru malam tadi dengar 30 minit ustaz don,ustaz ka don kata puasa ni cube kita tinggalkan dengar2 muzik xkira la nasyid ker,melayu ke  omputih, n kita bagi chance sebulan puasa ni untuk dengar ayat2 al-Quran... ustaz don kata boleh jer pas2 solat terawih nak dengar,dengar jer,tapi siang hari kita puasakan telinga dari muzik,dia kata kalau xdengar langsung muzik selama sebulan ni lagi bagus,sebab ustaz kata diri dia pon kadang2 tersasar gak g dengar,hihihi... 


then mari kita sama2 seru hati kita untuk kurang2 kan mendengar muzik untuk sebulan puasa ni,slow2 dulu..insyaAllah pasti boleh....ok till then...assalamualaikum..^^

SHARING IS CARING