23.2.12

Dapat Doodle Percuma

maria s|
Selamat petang,hihihi....rase gembira xterhingga ,xtahu nak kata apa,yang pasti gembira 1001 sebab ni.....ape pon Alhamdulillah.....okeh entry ni nak citer pasal doodle yang aku dapat dari mel kerana menjadi followers nya yang ke 1000.... btw thanxs a lot mel...doodle nya sangat cantik...totaly love doodle muslimah...



sungguh xtahu nak kata apa...dapat tahu tentang mel ni dari fb page i luv Islam ,sebab kat page ni,ada disertakan wallpaper doodle dari blog mel,lebih kurang mel berdakwah melalui lukisan doodle2 nya,dan ni juga jadi salah satu sebab kenapa aku follow blog ini...jadi kawan-kawan yang baca post ni,jom ramai-ramai kita terjah blog mel (sini)..

2 comments

February 24, 2012 at 3:14 AM

cantiknye doodle! sama ngan jubah kite beli td. hehehe :D

February 26, 2012 at 5:58 AM

hehehe....cantik kan,org pon teringin jugak nak beli jubah...tapi xbeli2 sampai sekarang....huhuhu

Post a Comment

SHARING IS CARING