26.11.11

Salam Maal Hijrah 1433....

maria s|
hurmmm lame x update blog ni,tapi bw sangat kerap sekarang sebab banyak input2 yang boleh dijadikan panduan hidup buat diri ini,sebab ku kira diri ini masih lagi bertatih ,xcukup lagi ilmu di dada untuk survive dekat dunia luar sana,sebab xlama lagi aku bakal berhadapan berdepan dengan 'REAL WORLD'......

encik google bagi gambar ni...
Okeh berbalik pada tajuk,sebenarnya nak ucap Salam Maal Hijrah buat kawan2 yg terbaca artikel ni.....ALHAMDULILLAH tinggal beberapa jam saja lagi tahun 1432 H bakal melabuhkan tirai dan kita akan melangkah ke tahun baru,sesungguhnya banyak memori yang tercipta ,gembira,suka,duka,sedih semua bergabung menjadi 1....semua telah ku rangkapkan dalam diari ku......da tiada perkara lain untuk dipikirkan melainkan diri dan keluarga....

Jangan lupe petang ni ea kawan2 sebelum asar melabuhkan tirai nya,kita bca doa akhir tahun and then after maghrib kita baca pula doa akhir tahun....nak tahu lebih lanjut sila ke diarihati.com
Tapi aku bersyukur dengan apa yang aku miliki sekarang,meskipun ada lagi misi yang belum tercapai,mau pasang azam tahun baru lagi dengan tagline 'wif a big heart i can make a different'.....mau buat penghijrahan ke arah yang lebih baik.....InsyaAllah...
kata2 semangat dr encik google..^^ 
Harapan ku tahun 1433 H ,moga lebih matang menjalani kehidupan,dikuatkan semangat dan hati ni...n lebih berjaya didalam akademik,sudah ada penigkatan jadi go ahead maria,u can do it more better than last semester.......moga tahun baru lebih baik dari tahun2 sebelumnya...

P/S: Tak lama lagi nak tamatkan pengajian,pejam celik,pejam celik da dekat 3 tahun jadi penuntut IPTA....takut jugak nak survive kat dunia luar sana bila da habis belajar,2 hari ni pulak timba banyak pengetahuan tentang persediaan untuk menempuh alam pekerjaan,excited jer bunyinya tapi amat menggerunkan bagi diri ini....moga dipermudahkan la segala urusan InsyaAllah.....okey sehingga ketemu lagi,Salam Maal hijrah 1433...

SHARING IS CARING