16.8.11

HEADER BLOG UNTUK KESEKIAN KALI NYA....

maria s| |
Salam ramadhan buat semua,hari ni da masuk hari ke -16 Ramadhan..subhanaAllah,da masuk second half ramadhan......huhuhu...oleh itu mari kita bersama2 tingkatkan lagi mutu ibadah kita untuk second half ramadhan.....masih belum terlambat lagi bukan.... ~peringatan untuk diri sendiri juga~

okeh hari ni tetiba terasa nak buat entry pasal header,header blog ku la......xtahu la sejak blogging yang bermula bulan jun hari tuu,da brape header aku tukar.......kejap datang idea nak buat header gini,kang gitu...bila tengok header blog lain,dapat puala inspirasi nak buat header baru....masyaAllah......penyakit APAKAH ini?????.....

Memang sah manusia xpernah puas......huhu...termasuk la aku ni..jadi habit plak buat header.....nak amik order buat header la,~angan-angan mak jenin~hikhikhik......buat header sendiri pon da berpinar mata,mau amik tempahan,2 kali ganda berpinar mato .......ini koleksi header2 aku:
header first,agak serabot kepala ckit ea.........
header kedua....huhuhu..2 pon xpuas ht lg...selpas digunakn untuk beberapa minggu...
P/S : Okeh setakat ni jer entry,latest header macam kat blog skrang,malam td ada gak try n error buat wallpaper .....masih xmenjadi.....pas ni ada segmen lain plak...segmen  juadah berbuka puasa...ok selamat berbuka puasa semua...assalamualaikum....

2 comments

August 17, 2011 at 10:35 PM

nice2 header..:)..

August 17, 2011 at 10:48 PM

thanx cik sue....tp biasa jer tuuuu,hihi ni lgi cantik cer try g sini,doodle percumabnyak jugak tutorial yg boleh dipelajari.....entry terbaru dia bg doodle percuma.....^^

Post a Comment

SHARING IS CARING