16.7.11

special gift for my sis ......

maria s|
ini hr mau post smeting ,pemintaan my sis yg masih lg belum d penuhi...hehehehe.....sory  sis bru buat bbrape jam yg lpas,almaklum lappy masuk wad kejap......tuan pnya lappy plak sakit lpas lappy ok......haiyaaaa...ni dia gmbrnya...tadaaaaaaa
yong hwa fan club ma.......hehe
  lg pon kekontangan idea d ibrtkan spt musim panas yg melanda timur afrika,wahhh g2......hehehehe
  nanti ada idea,org edit lg yer sis......setakat ni,ini jer idea yg ada.....puas pkr mcm mna la nak buat........

foot note: xlme ag nak smbut ramadhan,kli ni berbeza ckit sbb sebulan puasa d umah,idak pusa kat U,kdg2 mkn makanan xckup zat,saper ag tuan nya blog r...hahahaha..ape pon yg penting niat kt ok,ape sje yg kt kerjakn kerana Allah pasti diberkati....'innama a'malu bin niyat'....saling mengingati,sbb diri ini jga alpa tntg pkra ini.....

SHARING IS CARING