16.6.11

Entri pertama,yang xberapa nak jadi entri..........

maria s|
akhirnya terlahir gak blog yg xsbrape ni......ape pon alhamdulillah..

first nak cakap sbnrnya blog ni bkn dunia bru utk diri ini,blogwalking tu da slalu sgt,sekadar nak tmbh pgthuan....
tp nak wat sndri pkra remeh ni mau berpinar+juling  la mata ak ngadap laptop,tp dgn kekuatan ,dorongan smgt dr kwn2,ak buat jugak r.....hehehehehe...

hampir2 givup ,.tp nasib ada bloggers yg sudi share tutor.....sb banyak kowt tut ak kna blajar,mcm photoshop dlu,first givup gak,lame kelamaan addict plak dgan Ps ni......
eh bkn nak cakap tntg Ps,ps tu nanti2 r ea,klu ak rase ilmu tu da cukup boley r ak wat entry utk psd tut....huhuhuhu.......

buat tmn2 ku c lempeng,eun,ryn ngan sue la thanx sbb mnybbkn diri ini terjebak dlm blog....<HEHEHE...gurau jer xmau marah2.....

untuk beginner mcm ak masih bnyak pkra yg perlu dipelajari,mga dkuatkan la smngat,cewahhhhhh...klu study xda pon kau mcm tu kan dak sepet.....akhrnya ak dpt gak tersenyum mcm ni tgok blog sndri..


ok setakat ini je la,entry prtma ...mesti bsn kan..huhu..

1 comment

July 1, 2011 at 9:33 PM

ohhhhh

Post a Comment

SHARING IS CARING