29.1.12

Pantang

maria s|
Selamat malam sume,wahhh malam ni xtengok tv,paling x tadi sempat tengok berita,AJL,kurang minat lorh,hikhikhik...maka timbul la macam-macam isu dalam facebok,antara ceramah khas Ustaz Azhar Idrus, dengan AJL...

Ak????? xmemilih mana2,tadi sebenarnya duk search resipi ngan ibu..lame la jugak,saje nak bagi ibu x bosan...kesian ibu...lagi satu, xtahu plak boleh tengok live ceramah UAI,baru terjumpa link kat fb tadi..terlepas la siaran live nya td..xpela masing-masing ada pandangan tersendiri..ikutla kome nak tengok yang mana ea...

okeh da cukop abes topik tu,sekarang citer gue pulak,tajuk nya 'PANTANG'
yer ,not pantang orang bersalin ea,or pantang mak nenek ak,tapi pantang nampak BUAIAN kat taman permainan a.k.a PLAYGROUND..

ah.ah memang pantang pon nampak,asal nampak jer nak naik buai tu..tapi duk kuarters ni,ada skali jer pergi,pas tu x berani pulak takut kena marah ngan pegawai,mana x nya awok tu da beso,g pulak main buaian,nampak pulok orang yang suka bawak citer,abesla ...
kami adik beradik...
cop2 last main buaian masa kat RnR hari tu ,itu tempat wa xda kisah ma kalau nak main...hehehehe
gambar kat ats bukti r,g main kat RnR mana ntah ler,xingt pulok...
main buian pon nak jadikan post,xpela blog ak,suke ati r...hakhakhak
ni jer ada masa mau taip citer,sok masuk kuliah xda dah,bukan sibuk sangat esemen sibuk membaca bahan bermanfaat dalam internet jugak,2 sebab jadi malas nak menaip....eleh nak puji diri 'rajin membaca' ler tu,hakhak...RAJIN X RAJIN  kena membaca jugak untuk menambah ilmu,xcukup ilmu kat dada macam mana nak survive kat dunia sebenar nanti....betul x...^^
OK ler da lewat,mau tido awal,dan bangun awal..xmao citer panjang2,post ikut suka ati jer ni....nanti banyak lari tajuk pula...kena potong markah...aiyaaa...ingat tulis blog macam tulis karangan ker ahjuma uiii..hiishh...okey ler selamat malam,assalamualaikum...^^

SHARING IS CARING